Palle Nordahl

Indehaver – Køb & Salg

Henrik Jepsen

Indehaver – Køb & Salg

Kontakt os i dag!

Nordahls Biler startede i 2006, og vores primære salg ligger i nyere brugte biler. Vi har de senere år gjort meget for at følge den grønne omstilling, som betyder at hovedparten af vores varelager i dag er elbiler. Vi har stor viden inden for elbiler med alt, hvad det indebærer.

Vi har lagt en del af de spørgsmål, som tit kommer, når man kigger elbil, op her på vores hjemmeside, men vi er også altid klar ved telefonen på 41 45 6000 og i butikken.

Se bilerne her på siden eller i vores flotte udstilling på Ferrarivej 3, 7100 Vejle. Vi ligger tæt på motorvejen og har altid kaffe på kanden og tid til en uforpligtende bilsnak. Vi har åbent alle ugens dage, undtagen lørdag.

Vi kan også tilbyde at købe jeres bil i ren handel, hvis I får en i overskud. Dette gælder både virksomheder og private. Vi ser frem til at betjene nye som gamle kunder. 

Bankoplysninger

SYDBANK A/S
Reg.: 7030
Kontonr.: 0001646744

Denne hjemmeside anvender cookies for at fungere optimalt, forbedre din oplevelse og til at understøtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke OK accepterer du hjemmesidens bruge af cookies.