Brugte biler i Vejle

Brugte biler.

 

Søger du brugte biler i Vejle?

Her er et godt tips: Nordahls Biler. Vi har vort store indendørs showroom på Bugattivej 9 i Vejle, hvor vi har et rigtig godt udvalg af nyere brugte biler.

Vi skal sælge kvalitetsbiler til den rigtige pris.

Dette er vores idégrundlag. Vores firma blev etableret i 2006 og ejes af Palle Nordahl og Henrik Jepsen. Vores brugte biler bliver mekanisk som kosmetisk gennemgået på eget værksted.

Hvorfor overveje brugte biler frem for nye?

Der er fordele og ulemper ved at købe brugte biler såvel som nye. Så hvad skal du have med i dine overvejelser?

Din økonomi.

Står din økonomi ikke til et køb af dyrere ny bil her og nu? Så er det billiger at købe en brugt bil. Du vil måske også kunne få råd til et ”dyrere” bilmærke brugt, end hvad du ville kunne få råd til at købe som ny.

Nye biler taber hurtigere værdi end brugte biler, idet tabet er større det første år end de efterfølgende. Der kan derfor være stor besparelse ved at købe en bil, der er 2-3 år gammel, især hvis du ønsker at skifte bil igen indenfor få år.

Billigere bilforsikring.

Et andet plus m.h.t. økonomi, er at brugte biler er billigere at forsikre end nye biler. Så også her er der penge at spare.

 

Dit behov.

Uanset om dit kørselsbehov er stort eller lille, kan det også være interessant at se på brugte biler. Udvalget er stort, så du finder helt sikkert den brugte bil, der dækker dit behov.

Fra den mere kuriøse side.

En lille sidebemærkning: Man vil højst sandsynligt kunne køre mere ”roligt” i brugte biler. Man skal selvfølgelig køre sikkert og passe godt på sin bil, uanset om den er ny eller gammel, men man ærgrer sig nok ikke så meget, hvis der kommer en lille ridse i brugte biler, som hvis den kom i en helt ny.

Nordahls Biler

Nordahls biler.

Kom til Bugattivej 9 hvis du søger brugte biler i Vejle. Kom og tjek vores udvalg, og se ved selvsyn at vi lever op til vores idegrundlag. Vi kan også tilbyde at købe jeres bil i ren handel, hvis I får én i overskud, dette gælder både virksomheder og private. Vi tilbyder selvfølgelig hjælp m.h.t. billig finansiering og forsikring.

Du kan også allerede nu se vort store udvalg af brugte biler her eller på facebook (Nordahl). Du er også velkommen til at ringe på tlf: 41 45 6000 og høre nærmere.

Vi har åbent ugens 7 dage. Vi ser frem til at betjene nye som gamle kunder.

Maj 2018

Palle Nordahl og Henrik Jepsen
Back to top
Hvad er min bil værd?